11/03/2023 11/03/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος τέλεσε χθες το Ετήσιο Μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ, μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Καλογερά Δημητράκη Δημητριάδη στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα. Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος τέλεσε το Τρισάγιο στον τάφο του ήρωα στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Τόσο στο μνημόσυνο όσο και στο τρισάγιο παρέστησαν...
11 Μαρτίου, 2023 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2023 - 11:18

Ο Μητροπολίτης Κιτίου τέλεσε το Μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Δημητράκη Δημητριάδη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιτίου τέλεσε το Μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Δημητράκη Δημητριάδη

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος τέλεσε χθες το Ετήσιο Μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ, μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Καλογερά Δημητράκη Δημητριάδη στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα.

Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος τέλεσε το Τρισάγιο στον τάφο του ήρωα στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Τόσο στο μνημόσυνο όσο και στο τρισάγιο παρέστησαν Βουλευτές της Λάρνακας, ο Δήμαρχος Λάρνακας, συγγενείς του μικρού ήρωα, εκπρόσωποι Αστυνομίας και Εθνικής Φρουράς, ο σύνδεσμος αγωνιστών ΕΟΚΑ και αγήματα σχολείων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων