19/06/2019 21/06/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιτίου που παραιτήθηκε πρόσφατα μετά από 46 χρόνια όλοκληρα χρόνια αρχιερατείας στη Μητρόπολη Κιτίου παραχώρησε στο παρελθόν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Μαρία Γιαχνάκη μιλώντας για τις ερειπωμένες εκκλησιές στα κατεχόμενα, για την κρίση στην χώρα καταθέτοντας ακόμη και την μαρτυρία του για τα όσα βίωσε στον εθνικό αγώνα. «Μιλαω στους νέους και...
19 Ιουνίου, 2019 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2019 - 18:52

Όταν ο Μητρ.Κιτίου μίλησε για τα κατεχόμενα, τις καταπατημένες εκκλησιές και το έθνος

Διαδώστε:
Όταν ο Μητρ.Κιτίου μίλησε για τα κατεχόμενα, τις καταπατημένες εκκλησιές και το έθνος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιτίου που παραιτήθηκε πρόσφατα μετά από 46 χρόνια όλοκληρα χρόνια αρχιερατείας στη Μητρόπολη Κιτίου παραχώρησε στο παρελθόν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Μαρία Γιαχνάκη μιλώντας για τις ερειπωμένες εκκλησιές στα κατεχόμενα, για την κρίση στην χώρα καταθέτοντας ακόμη και την μαρτυρία του για τα όσα βίωσε στον εθνικό αγώνα. «Μιλαω στους νέους και τους λέω το βλέμμα σας να ειναι στραμμένο προς τον βορά της πατρίδας μας πάντα», τόνισε. όταν αναφέρθηκε στους ξεριζωμένους Κύπριους.Είχε εκφράσει  την ποιμαντική του έγνοια για τη  κρίση της εποχής του, αλλά και τον Εθνικό Αγώνα της Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων