16/04/2022 16/04/2022 Στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό του Πολιούχου της Λάρνακας, Αγίου Λαζάρου, τελέστηκε σήμερα το πρωί αρχιερατικό Συλλείτουργο, προϊσταμένου του Πανιερώτατου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου και συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκταρίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου. Χθες το απόγευμα, 15 Απριλίου 2022, παραμονή της εορτής τελέστηκε ο αρχιερατικός Εσπερινός...
16 Απριλίου, 2022 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 11:35

Λάρνακα: Πανήγυρη Αγίου Λαζάρου στον Ναό, όπου βρίσκεται ο 2ος τάφος του

Διαδώστε:
Λάρνακα: Πανήγυρη Αγίου Λαζάρου στον Ναό, όπου βρίσκεται ο 2ος τάφος του

Στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό του Πολιούχου της Λάρνακας, Αγίου Λαζάρου, τελέστηκε σήμερα το πρωί αρχιερατικό Συλλείτουργο, προϊσταμένου του Πανιερώτατου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου και συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκταρίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Χθες το απόγευμα, 15 Απριλίου 2022, παραμονή της εορτής τελέστηκε ο αρχιερατικός Εσπερινός με την ευκαιρία της Εορτής της εγέρσεως του Αγίου Λαζάρου του τετραημέρου. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας, κ. Χριστοφόρος, συμπροσευχομένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου, κ. Νεκταρίου. Στον εσπερινό παρέστησαν οι Βουλευτές Λάρνακας κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης και κ. Ανδρέας Απόστολου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων