28/11/2021 28/11/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου ενημερώνει σχετικά με το Πρόγραμμα Πανηγύρεως του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Συν. Ορόκλινης στη Λάρνακα. Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στις 17:00 θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου και Πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου με αρτοκλασία και λιτάνευση του ιερού λειψάνου και της ιεράς εικόνος (Θα...
28 Νοεμβρίου, 2021 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2021 - 13:33

Πανήγυρη Αποστόλου Ανδρέα στον Συν. Ορόκλινης στη Λάρνακα

Διαδώστε:
Πανήγυρη Αποστόλου Ανδρέα στον Συν. Ορόκλινης στη Λάρνακα

Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου ενημερώνει σχετικά με το Πρόγραμμα Πανηγύρεως του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Συν. Ορόκλινης στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στις 17:00 θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου και Πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου με αρτοκλασία και λιτάνευση του ιερού λειψάνου και της ιεράς εικόνος (Θα προσφερθεί δείπνο).

Ενώ την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κιτίου κ. Νεκταρίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 16:30, Παρακλητικός Κανόνας και Χαιρετισμοί εις τον Άγιον Ένδοξον και Πανεύφημον Απόστολον Ανδρέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων