28/05/2019 28/05/2019 Το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ πρόσφερε εκ μέρους της πολιτείας, στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για την Καταπολέμηση της Μάστιγας της Πείνας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω, όπως τόνισε, την προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύνδεσμος για την επιτέλεση της αποστολής του. Σε χαιρετισμό του στην ετήσια εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου...
28 Μαΐου, 2019 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2019 - 13:07

Προσφορά 25.000 στον Σύνδεσμο για Καταπολέμηση της Πείνας της Μητρ. Κιτίου

Διαδώστε:
Προσφορά 25.000 στον Σύνδεσμο για Καταπολέμηση της Πείνας της Μητρ. Κιτίου

Το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ πρόσφερε εκ μέρους της πολιτείας, στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για την Καταπολέμηση της Μάστιγας της Πείνας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω, όπως τόνισε, την προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύνδεσμος για την επιτέλεση της αποστολής του.

Σε χαιρετισμό του στην ετήσια εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Καταπολέμηση της Μάστιγας της Πείνας, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 39 χρόνια ζωής και δράσης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε πως ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί πράγματι άξιο επαίνου το γεγονός ότι στις τέσσερις σχεδόν δεκαετίες από τη δημιουργία του, υπό την καθοδήγηση του Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομου και με την άοκνη πολυποίκιλη δραστηριοποίηση των μελών και των υποστηρικτών του, έχει επιτύχει να προσφέρει αξιοπρεπή διαβίωση, μόρφωση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε χιλιάδες συνανθρώπων μας.

(ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων