04/03/2024 04/03/2024 Με συγκίνηση και αισθήματα χαρμολύπης που αποχωρίστηκαν την Αγία Ζώνη μετά από την πενθήμερη παραμονή της στον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας στη Λάρνακα, αναχώρησε σήμερα το πρωί το ιερό Θεομητορικό Κειμήλιο από την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.  Λάρνακα: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr  Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος και ο Γέροντας Εφραίμ κόμισαν την...
04 Μαρτίου, 2024 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024 - 18:53

Στην Αστυνομία Λάρνακας η Αγία Ζώνη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στην Αστυνομία Λάρνακας η Αγία Ζώνη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με συγκίνηση και αισθήματα χαρμολύπης που αποχωρίστηκαν την Αγία Ζώνη μετά από την πενθήμερη παραμονή της στον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας στη Λάρνακα, αναχώρησε σήμερα το πρωί το ιερό Θεομητορικό Κειμήλιο από την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου. 

Λάρνακα: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος και ο Γέροντας Εφραίμ κόμισαν την Αγία Ζώνη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου την υποδέχθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και το πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής αφού ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο κ. Νεκτάριο και τον Γέροντα Εφραίμ, χαρακτήρισε ως μεγάλη ευλογία την έλευση της Αγίας Ζώνης η οποία δίδει δύναμη και ευλογία για την συνέχιση του έργου τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων