23/05/2022 23/05/2022 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου το Σάββατο 21 Μαΐου 2022. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού συγκεντρώθηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος στις Κατηχητικές Συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως Κιτίου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι Ιερείς και Κατηχητές τους ενώ στο χώρο του Πολιτιστικού βρισκόταν ο Πανιερώτατος...
23 Μαΐου, 2022 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2022 - 19:32

Τελετή λήξης Κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου

Διαδώστε:
Τελετή λήξης Κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού συγκεντρώθηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος στις Κατηχητικές Συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως Κιτίου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι Ιερείς και Κατηχητές τους ενώ στο χώρο του Πολιτιστικού βρισκόταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ποιμενάρχη της πόλης τους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό πρωινό συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο, τοξοβολία, και παραδοσιακά παιχνίδια. Ακόμη υπήρχε χώρος όπου τα παιδιά ασχολήθηκαν δημιουργικά με χειροτεχνίες, μπαλονοδημιουργίες και ζωγραφιές. Στα παιδιά προσφέρθηκε από την Μητρόπολη πρωινό και παγωτό.

Η τελετή λήξης ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αλληλογνωριμίας και συναναστροφής μεταξύ των παιδιών μετά από μια περίοδο απομόνωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων