16/11/2021 16/11/2021 Το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Νοεμβρίου 2021, στις 16:00 μ.μ., τελέστηκε η Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Αποστόλου Ματθαίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στο χωριό Τρούλλων Λάρνακας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο οποίος στη συνέχεια κατάθεσε τον...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 14:28

Θεμελίωση ναού του Αγίου Ματθαίου στους Τρούλλους Λάρνακας

Διαδώστε:
Θεμελίωση ναού του Αγίου Ματθαίου στους Τρούλλους Λάρνακας

Το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Νοεμβρίου 2021, στις 16:00 μ.μ., τελέστηκε η Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Αποστόλου Ματθαίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στο χωριό Τρούλλων Λάρνακας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο οποίος στη συνέχεια κατάθεσε τον θεμέλιο λίθο στο κέντρο του υπό ανέγερση Ιερού Ναού, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου. Έπειτα, ο Πανιερώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ενδόξου Πανευφήμου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου.

“Ευχόμαστε σύντομη αποπεράτωση των έργων ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού και είθε η Χάρη του Αγίου να είναι βοήθεια όλων μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης Κιτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων