21/06/2019 21/06/2019 Σε μια συγκινητική ομιλία, ο απερχόμενο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του, αναφέρεται στους λόγους της αποφάσεώς του αυτής και κάνει έναν απολογισμό της ζωής και του έργου του. ‘Εαν εν γνώση ή εν αγνοία μου προκάλεσα πόν, θλίψη ή σκανδαλισμό σε οιονδήποτα, ζητώ συγγνώμη και συγχρόνως δίνω συγχώρεση σε όποιν...
21 Ιουνίου, 2019 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2019 - 10:04

Το συγκινητικό “αντίο” του Μητρ. Κιτίου προς το ποίμνιό του

Διαδώστε:
Το συγκινητικό “αντίο” του Μητρ. Κιτίου προς το ποίμνιό του

Σε μια συγκινητική ομιλία, ο απερχόμενο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του, αναφέρεται στους λόγους της αποφάσεώς του αυτής και κάνει έναν απολογισμό της ζωής και του έργου του.

‘Εαν εν γνώση ή εν αγνοία μου προκάλεσα πόν, θλίψη ή σκανδαλισμό σε οιονδήποτα, ζητώ συγγνώμη και συγχρόνως δίνω συγχώρεση σε όποιν τυχόιν προκάλεσε πόνο σε μένα”
Φέτος διανύω το 81ο έτος της ζωής μου. Φέτος συμπληρώνω 46 χρόνια αρχιερατικής διακονίας στο θρόνο της Κατ΄Κίτιον Εκκλησίας. Και επειδή οι σωματικές μου δυνάμεις άρχισαν να εξασθενούν, και για χάρη του ποιμνίου μου που τόσο πολύ αγάπησα, αποφάσισα να θέσω την παραίτησή μου”

Η ομιλία έγινε στο Ιερατικό Συνέδριο της Ι. Μ. Κιτίου την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων