02/07/2021 02/07/2021 Χθες, 1η Ιουλίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου του εν Ορμιδεία. Για άλλη μια χρονιά τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους τοπικούς Αγίους της μητροπολιτικής περιφέρειας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να δουν τον τάφο του...
02 Ιουλίου, 2021 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 11:28

Τον τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου του εν Ορμιδεία επισκέφθηκαν πιστοί

Διαδώστε:
Τον τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου του εν Ορμιδεία επισκέφθηκαν πιστοί

Χθες, 1η Ιουλίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου του εν Ορμιδεία.

Για άλλη μια χρονιά τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο οποίος συγκαταλέγεται στους τοπικούς Αγίους της μητροπολιτικής περιφέρειας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να δουν τον τάφο του Αγίου που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και βρίσκεται κάτω από την αγία τράπεζα. “Η Χάρη του μεγάλου αυτού Αγίου μάρτυρα βοήθεια όλων μας”, καταλήγει η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων