16/11/2022 16/11/2022 Το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας. Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Φιλελεύθερος, είπε ότι οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει ο κάθε υποψήφιος την αγάπη του και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να στηρίξει...
16 Νοεμβρίου, 2022 - 21:26

Και ο Ταμασού διεκδικεί τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Κύπρου

Διαδώστε:
Και ο Ταμασού διεκδικεί τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Κύπρου

Το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Φιλελεύθερος, είπε ότι οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει ο κάθε υποψήφιος την αγάπη του και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να στηρίξει την Εκκλησία και να τη φέρει κοντά στον κόσμο. Να δείξει το ποιμαντικό του πρόγραμμα, τι μεταρρυθμίσεις θέλει να φέρει για την Εκκλησία, ώστε να την καταστήσει ωφέλιμη σε διάφορους τομείς για τον λαό της Κύπρου.

Κληθείς να σχολιάσει το κλίμα της προεκλογικής, ο Μητροπολίτης Ησαΐας είπε ότι «είναι πολύ καλό, δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν μόνο συναγωνιστές. Η επόμενη μέρα θα μας βρει μονιασμένους. Ξέρετε, είμαστε μόνιμοι, δεν είμαστε διορισμένοι. Και την επόμενη μέρα ο καθένας θα είναι Επίσκοπος στην περιφέρειά του. Γι΄αυτό και πρέπει ειρηνικά να περάσει αυτό το κλίμα. Για να συνεχίσουμε τη διακονία μας με πολλή αγάπη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων