03/03/2022 03/03/2022 Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υπέστη σήμερα κάταγμα του βραχιωνίου οστού και μεταφέρθηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Στο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε ο Νευρολόγος και θεράπον Ιατρός του Μακαριωτάτου κ.κ. Χρυσόστομου, Δρ. Μιχάλης Πρωτοπαπάς, αναφέρεται πως η γενική κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι καλή, ενώ σημειώνεται πως το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά το απόγευμα της Πέμπτης....
03 Μαρτίου, 2022 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2022 - 17:02

Κάταγμα του βραχιωνίου οστού υπέστη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Διαδώστε:
Κάταγμα του βραχιωνίου οστού υπέστη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υπέστη σήμερα κάταγμα του βραχιωνίου οστού και μεταφέρθηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε ο Νευρολόγος και θεράπον Ιατρός του Μακαριωτάτου κ.κ. Χρυσόστομου, Δρ. Μιχάλης Πρωτοπαπάς, αναφέρεται πως η γενική κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι καλή, ενώ σημειώνεται πως το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά το απόγευμα της Πέμπτης.

«Ο Αρχιεπίσκοπος υπέστη σήμερα κάταγμα του βραχιωνίου οστού και διακομίστηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Η γενική κατάσταση της υγείας του Μακαριοτάτου είναι καλή και το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά σήμερα το απόγευμα», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τον Δρ. Πρωτοπαπά νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί το πρωί της Παρασκευής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων