06/12/2022 06/12/2022 Η Εκκλησία της Κύπρου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα Αρχιεπισκοπής με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις». Μέσα από τον σχετικό σύνδεσμό, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος βάζοντας τα προσωπικά στοιχεία του στοιχεία: Αριθμό Ταυτότητας και Ημερομηνία γέννησης μπορεί να ενημερωθεί επακριβώς που ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένου, Αρχιερατικής Επαρχίας, Κοινότητας/Ενορίας και Εκλογικού Κέντρου. Δείτε που ψηφίζετε πατώντας...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:45

Κύπρος: «Μάθε που Ψηφίζεις» με ένα κλικ για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Διαδώστε:
Κύπρος: «Μάθε που Ψηφίζεις» με ένα κλικ για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Η Εκκλησία της Κύπρου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα Αρχιεπισκοπής με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις».

Μέσα από τον σχετικό σύνδεσμό, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος βάζοντας τα προσωπικά στοιχεία του στοιχεία: Αριθμό Ταυτότητας και Ημερομηνία γέννησης μπορεί να ενημερωθεί επακριβώς που ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένου, Αρχιερατικής Επαρχίας, Κοινότητας/Ενορίας και Εκλογικού Κέντρου.

Δείτε που ψηφίζετε πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Κύπρος: 550.000 ψηφοφόροι καταρτίζουν το τριπρόσωπο – Ανοίγει ο σύνδεσμος «Μάθε που ψηφίζεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων