02/05/2021 02/05/2021 Με τιμή και κατάνυξη υποδέχθηκαν το Άγιο Φως στην Κύπρο χθες, Μεγάλο Σάββατο 1 Μαϊου, στις 5:30 το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Το Άγιο Φως μετέφερε από τα Ιεροσόλυμα ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου Κύπρο, Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος και το υποδέχθηκε ο Επιχώριος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος. Την Κυπριακή Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Άμυνας...
02 Μαΐου, 2021 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 8:16

ΚΥΠΡΟΣ: Με τιμή και κατάνυξη υποδέχθηκαν το Άγιο Φως

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Με τιμή και κατάνυξη υποδέχθηκαν το Άγιο Φως

Με τιμή και κατάνυξη υποδέχθηκαν το Άγιο Φως στην Κύπρο χθες, Μεγάλο Σάββατο 1 Μαϊου, στις 5:30 το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Το Άγιο Φως μετέφερε από τα Ιεροσόλυμα ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου Κύπρο, Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος και το υποδέχθηκε ο Επιχώριος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος. Την Κυπριακή Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Τις προβλεπόμενες τιμές απέδωσε Τιμητικό Άγημα της Εθνικής Φρουράς.

“Με τιμή και κατάνυξη μοιραζόμαστε στην Κύπρο το αναστάσιμο φως από τον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, υπό την παρουσία τιμητικού αγήματος της Εθνικής Φρουράς. Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά”, έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Πετρίδης.

Στη συνέχεια το Άγιο Φως μεταφέρθηκε σε πολλές περιοχές της ελεύθερης Κύπρου.

Φωτογραφίες: Υπουργείο Άμυνας Κυπριακής Δημοκρατίας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων