17/11/2020 17/11/2020 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοίνωσε ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Ανδρέα Νεαπόλεως – Κωνσταντίας, ο Κοινοτάρχης και το Σωματείο «Ολυμπιάς» Νεαπόλεως καλούν σε Εκκλησιασμό τους πρόσφυγες του προαστίου της Λευκωσίας Νεαπόλεως, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα (Συνοικισμός Στροβόλου ΙΙΙ). Οι εκτοπισμένοι θα εορτάσουν εορτίως, τον Απόστολο Ανδρέα. Κατά τη διάρκεια...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 17:47

ΚΥΠΡΟΣ: Οι εκτοπισμένοι θα εορτάσουν τον Απόστολο Ανδρέα

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Οι εκτοπισμένοι θα εορτάσουν τον Απόστολο Ανδρέα

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοίνωσε ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Ανδρέα Νεαπόλεως – Κωνσταντίας, ο Κοινοτάρχης και το Σωματείο «Ολυμπιάς» Νεαπόλεως καλούν σε Εκκλησιασμό τους πρόσφυγες του προαστίου της Λευκωσίας Νεαπόλεως, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα (Συνοικισμός Στροβόλου ΙΙΙ).

Οι εκτοπισμένοι θα εορτάσουν εορτίως, τον Απόστολο Ανδρέα. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα αναπεμφθεί δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και επιστροφή στην πατρώα γη, καθώς και μνημόσυνα των πεσόντων στις μάχες της Τουρκοανταρσίας του 1964 και κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής του 1974, καθώς και όσων απέθαναν πριν και μετά την προσφυγιά.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Καλούνται οι Νεαπολίτες να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό, ο οποίος θα είναι και αφορμή επικοινωνίας και περαιτέρω γνωριμίας ιδιαίτερα των νέων της κατεχόμενης ενορίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων