22/10/2020 22/10/2020 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου θα τελέσει την Τετάρτη, 28η Οκτωβρίου 2020, στις 10.00 π.μ., στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη Λευκωσίας, Πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ», χοροστατούντος της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου. Στη δοξολογία θα παραστούν, επίσης, η Α.Ε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Α.Ε. ο Προεδρεύων...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 21:26

ΚΥΠΡΟΣ: Πανηγυρική Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Πανηγυρική Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου θα τελέσει την Τετάρτη, 28η Οκτωβρίου 2020, στις 10.00 π.μ., στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη Λευκωσίας, Πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ», χοροστατούντος της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Στη δοξολογία θα παραστούν, επίσης, η Α.Ε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Α.Ε. ο Προεδρεύων της Βουλής κ. Αδάμος Αδάμου , η Α.Ε ο Πρέσβης της Ελλάδας, καθώς και άλλες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου μας.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Ελλάδας κ. Θεοχάρης Λαλάκος.

Καλείται ο κυπριακός Ελληνισμός να συμμετάσχει στον εορτασμό της μεγάλης και ένδοξης αυτής εθνικής επετείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων