16/05/2019 16/05/2019 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μεταφέρεται στην Κύπρο από το Όρος των Ελαιών η εικόνα της Παναγίας Ελαιωνίτισσας. Θα βρίσκεται για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή Ηλιούπολης στο Δάλι. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Ελαιωνίτισσας θα γίνει το απόγευμα...
16 Μαΐου, 2019 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 16:52

Στην Κύπρο από το Όρος των Ελαιών η Εικόνα της Παναγίας Ελαιωνίτισσας

Διαδώστε:
Στην Κύπρο από το Όρος των Ελαιών η Εικόνα της Παναγίας Ελαιωνίτισσας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μεταφέρεται στην Κύπρο από το Όρος των Ελαιών η εικόνα της Παναγίας Ελαιωνίτισσας. Θα βρίσκεται για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή Ηλιούπολης στο Δάλι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Ελαιωνίτισσας θα γίνει το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής 17 Μαίου. Η υποδοχή θα γίνει από τον Μητροπολίτη Τριμυθούντος Βαρνάβα. Την εικόνα θα συνοδεύσει ο Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος.

Η εικόνα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου μέχρι τις 22 Μαΐου. Τη Δευτέρα 20 Μαΐου θα γίνει πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός

 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ / SIGMALIVE

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων