23/11/2020 23/11/2020 Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου μετά το θέμα που ανέκυψε με την μνημόνευση του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Επιφανίου από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Β’ . Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ “σήμερα στην συνεδρία της Ιεράς Συνόδου αναμένεται να γίνει προσπάθεια συμβιβασμού των διεστόντων, ώστε να βρεθεί μια μέση λύση όπου να...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 12:47

Κύπρος: Συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος

Διαδώστε:
Κύπρος: Συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου μετά το θέμα που ανέκυψε με την μνημόνευση του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Επιφανίου από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Β’ .

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ “σήμερα στην συνεδρία της Ιεράς Συνόδου αναμένεται να γίνει προσπάθεια συμβιβασμού των διεστόντων, ώστε να βρεθεί μια μέση λύση όπου να μπορέσει η Εκκλησία να ασχοληθεί με το ποιμαντικό της έργο και όχι με τις διαφωνίες”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι “υπάρχει καλή διάθεση και από την πλευρά του Μακαριότατου αλλά και των πέντε αρχιερέων”,  οι οποίοι εξέφρασαν ανοικτά τη διαφωνία τους με την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων