13/12/2022 13/12/2022 Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων εάν είναι εγγεγραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο και σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν, μέσω της ιστοσελίδας της Εκκλησίας (https://churchofcyprus.org.cy) στο σύνδεσμο με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, Ιωάννη Χαριλάου. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι αυτό...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 20:28

Κύπρος: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές

Διαδώστε:
Κύπρος: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές

Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων εάν είναι εγγεγραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο και σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν, μέσω της ιστοσελίδας της Εκκλησίας (https://churchofcyprus.org.cy) στο σύνδεσμο με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, Ιωάννη Χαριλάου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι αυτό θα πρέπει να γίνει προς αποφυγή ταλαιπωρίας των ενδιαφερομένων. Στην ιστοσελίδα, διευκρινίζεται, ο κάθε ενδιαφερόμενος με τα προσωπικά στοιχεία του θα μπορεί να ενημερωθεί επακριβώς πού ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένης της Αρχιερατικής Επαρχίας, της Κοινότητας/Ενορίας και του Εκλογικού Κέντρου. Εναλλακτικά, θα μπορεί να αποταθεί στο τηλέφωνο 22554600.

Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, για να μπορέσουν οι εκλογείς να ψηφίσουν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή προς περαιτέρω διευκόλυνσή τους, το εκλογικό τους βιβλιάριο το οποίο περιέχει τον αριθμό ταυτότητας μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση του εκλογέα, καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων