14/04/2022 14/04/2022 Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου Λάρνακας, ανακοινώνει ότι η επίσημη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λαζάρου και της Αγίας Εικόνας του Πολιούχου Αγίου Λαζάρου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο εορτή του Αγίου Λαζάρου 16 Απριλίου 2022, στον καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Λάρνακας στις 7.30 μ.μ. Η πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία και...
14 Απριλίου, 2022 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2022 - 17:53

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το πρόγραμμα της επίσημης λιτάνευσης της εορτής του Αγ. Λαζάρου

Διαδώστε:
ΛΑΡΝΑΚΑ: Το πρόγραμμα της επίσημης λιτάνευσης της εορτής του Αγ. Λαζάρου

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου Λάρνακας, ανακοινώνει ότι η επίσημη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λαζάρου και της Αγίας Εικόνας του Πολιούχου Αγίου Λαζάρου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο εορτή του Αγίου Λαζάρου 16 Απριλίου 2022, στον καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Λάρνακας στις 7.30 μ.μ.

Η πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία και το αρχιερατικό συλλείτουργο, θα πραγματοποιηθούν προϊσταμένου του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειου και συλλειτουργούντος του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκτάριου και του Θεοφιλέστατου Επίσκοπου Μεσαορίας κ. Γρηγόρου.

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), θα μεταδίδει ζωντανά την ακολουθία από τον Άγιο Λάζαρο.

 

Πηγή: larnakaonline

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων