02/02/2019 02/02/2019 Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής της Μητέρας, που καθιερώθηκε να εορτάζεται την Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής, κατά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, μετά τον εσπερινό που θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού, κ. Αθανάσιος, θα πραγματοποιηθεί στην...
02 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:48

Λεμεσός: «Η Γερόντισσα Χαριθέα ως Πνευματική Μητέρα»

Διαδώστε:
Λεμεσός: «Η Γερόντισσα Χαριθέα ως Πνευματική Μητέρα»

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής της Μητέρας, που καθιερώθηκε να εορτάζεται την Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής, κατά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, μετά τον εσπερινό που θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού, κ. Αθανάσιος, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιερά Μητροπόλεως ομιλία από την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ηρακλειδίου Γερόντισσα Προδρόμη με θέμα: «Η Γερόντισσα Χαριθέα ως Πνευματική Μητέρα».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας, θα προβληθεί σχετική ταινία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων