01/04/2023 01/04/2023 Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος έψαλλε τους οίκους ενώπιον της ιεράς εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου και κήρυξε τον...
01 Απριλίου, 2023 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 12:28

Λευκωσία: Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Αγία Βαρβάρα

Διαδώστε:
Λευκωσία: Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Αγία Βαρβάρα

Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας.

Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος έψαλλε τους οίκους ενώπιον της ιεράς εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου και κήρυξε τον θείο λόγο στους πιστούς αναλύοντας το εξης: «Δίκαιον το υμνείν και αινείν την υπερένδοξον του Θεού Μητέρα και μητέρα του σύμπαντος κόσμου».

Ολοκληρώνοντας δε την ομιλία του ευχήθηκε δια πρεσβειών της Θεοτόκου να αξιωθούμε να φθάσουμε το Άγιο Πάσχα.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δημητριανός Πέτσας, προϊστάμενος του Ναού, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ζήνων Παρεδεισιώτης και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων