14/02/2019 14/02/2019 Συνέδριο με θέμα «Κύπρος-Πόντος, η αναγκαιότητα για ιστορική μνήμη και αυτογνωσία» διοργανώνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το Λύκειο Κύκκου Πάφου. Ομιλητές θα είναι ο επίκουρος καθηγητής στην Έδρα Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ Κυριάκος Χατζηκυριακίδης και ο καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Πέτρος Παπαπολυβίου. Επιπλέον, μαθητές και μαθήτριες από λύκεια της Πάφου και το Γυμνάσιο Ομόδους θα παρουσιάσουν...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 19:14

Μαθητικό συνέδριο για τον Πόντο στην Πάφο

Διαδώστε:
Μαθητικό συνέδριο για τον Πόντο στην Πάφο

Συνέδριο με θέμα «Κύπρος-Πόντος, η αναγκαιότητα για ιστορική μνήμη και αυτογνωσία» διοργανώνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το Λύκειο Κύκκου Πάφου.

Ομιλητές θα είναι ο επίκουρος καθηγητής στην Έδρα Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ Κυριάκος Χατζηκυριακίδης και ο καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Πέτρος Παπαπολυβίου. Επιπλέον, μαθητές και μαθήτριες από λύκεια της Πάφου και το Γυμνάσιο Ομόδους θα παρουσιάσουν εργασίες τους.

Το μαθητικό συνέδριο που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα τελετών του εκπαιδευτηρίου θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι, και στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων