14/07/2020 14/07/2020 Με την ευκαιρία της μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας, ο Δήμος Δερύνειας προέβη και φέτος στις απαιτούμενες ενέργειες για εξασφάλιση της σχετικής άδειας από τα Ηνωμένα Έθνη, ώστε να τελεστούν οι ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας στο ομώνυμο βυζαντινό εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται εντός της νεκρής ζώνης. Το εσπέρας της Πέμπτης,...
14 Ιουλίου, 2020 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 21:53

Με άδεια του ΟΗΕ πανηγυρίζει η Αγία Μαρίνα της Νεκρής Ζώνης

Διαδώστε:
Με άδεια του ΟΗΕ πανηγυρίζει η Αγία Μαρίνα της Νεκρής Ζώνης

Με την ευκαιρία της μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας, ο Δήμος Δερύνειας προέβη και φέτος στις απαιτούμενες ενέργειες για εξασφάλιση της σχετικής άδειας από τα Ηνωμένα Έθνη, ώστε να τελεστούν οι ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας στο ομώνυμο βυζαντινό εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται εντός της νεκρής ζώνης.

Το εσπέρας της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2020, στις 6:30μ.μ, θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού. Την επομένη, Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020, 6:30-9:00π.μ θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Οι πιστοί θα μπορούν να προσέρχονται για προσκύνημα μέχρι και τις 11:30 π.μ.

Καλούνται όσοι μπορούν να μεταβούν στο φετινό εκκλησιασμό-προσκύνημα για να τιμήσουν την Αγία Μαρίνα, να ακολουθούν τις οδηγίες και υποδείξεις των Ηνωμένων Εθνών και να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων