24/04/2023 24/04/2023 Ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023», που πραγματοποιήθηκε από τις 21 μέχρι τις 23 Απριλίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου στη Λευκωσία. Την Έκθεση διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και η εταιρεία Display Art Plc. Στην Έκθεση συμμετείχαν 37 εκθέτες (Υφυπουργείο Τουρισμού, τουριστικοί οργανισμοί, αεροπορικές εταιρείες, διοργανωτές κρουαζιέρας...
24 Απριλίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 16:17

Με τη συμμετοχή της Εκκλησίας της Κύπρου ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023»

Διαδώστε:
Με τη συμμετοχή της Εκκλησίας της Κύπρου ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023»

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023», που πραγματοποιήθηκε από τις 21 μέχρι τις 23 Απριλίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου στη Λευκωσία.

Την Έκθεση διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και η εταιρεία Display Art Plc. Στην Έκθεση συμμετείχαν 37 εκθέτες (Υφυπουργείο Τουρισμού, τουριστικοί οργανισμοί, αεροπορικές εταιρείες, διοργανωτές κρουαζιέρας κ.ά.).

Το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας Κύπρου εκπροσωπήθηκε στην Έκθεση. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Γραφείου και προμηθεύτηκαν έντυπα τόσο του Γραφείου όσο και άλλων εκκλησιαστικών Περιφερειών και Μονών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε στους επισκέπτες η τέχνη της αγιογραφίας από τον πάτερ Δομέτιο, η παρουσία του ξυλογλύπτου κ. Τάσου Χαραλάμπους και της συντηρήτριας εικόνων κ. Αδαμαντίας Ρεμούνδου.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, τέλεσαν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστας Κουμής και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου. Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) κ. Βασίλης Σταματάρης, ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στην Κύπρο κ. Πέτρος Σαγάνας, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες και τα πακέτα που τους προσφέρονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και παράλληλα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς που διοργάνωσαν οι εκθέτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων