16/11/2021 16/11/2021 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2021. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Επίτροπο Προεδρίας, Φώτη Φωτίου, καθώς και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομο Β’....
16 Νοεμβρίου, 2021 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 11:17

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου θα έχει συνάντηση ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου θα έχει συνάντηση ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2021. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Επίτροπο Προεδρίας, Φώτη Φωτίου, καθώς και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Κατά την εκεί παραμονή του, ο κ. Κατσανιώτης θα επισκεφθεί το Στρατιωτικό Κοιμητήριο ‘Τύμβος Μακεδονίτισσας’, τα Φυλακισμένα Μνήματα και την ΕΛΔΥΚ, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ομογενειακούς φορείς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων