18/07/2023 18/07/2023 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, από σήμερα Τρίτη 18 έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, προκειμένου να παραστεί, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στις εκδηλώσεις της 49ης επετείου μνήμης και τιμής για τους Πεσόντες και τους Αγνοούμενους Αξιωματικούς και Οπλίτες, κατά την...
18 Ιουλίου, 2023 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 12:49

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου θα έχει συνάντηση ο Νίκος Χαρδαλιάς

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου θα έχει συνάντηση ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, από σήμερα Τρίτη 18 έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, προκειμένου να παραστεί, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στις εκδηλώσεις της 49ης επετείου μνήμης και τιμής για τους Πεσόντες και τους Αγνοούμενους Αξιωματικούς και Οπλίτες, κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

Επίσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλαο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο Γ΄, καθώς και υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Επιπρόσθετα, θα επισκεφθεί Μονάδες και Υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) και της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Η συνάντηση του κ. Χαρδαλιά με τον Μακαριώτατο κ.κ.Γεώργιο, σύμφωνα με το πρόγραμμα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 19 Ιουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων