08/09/2022 08/09/2022 Ο σημερινός τουρκοκυπριακός Τύπος δημοσιεύει φωτογραφικό ρεπορτάζ σχετικά με ημιτελή εκκλησία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, η οποία έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο! Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Ντιγιαλόγκ» γράφει ότι ο περιβάλλον χώρος της ημιτελούς εκκλησίας έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και παρά τα παράπονα των περιοίκων, δεν έχει δοθεί κάποια λύση στο πρόβλημα. Όπως...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 9:51

Μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο εκκλησία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Διαδώστε:
Μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο εκκλησία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Ο σημερινός τουρκοκυπριακός Τύπος δημοσιεύει φωτογραφικό ρεπορτάζ σχετικά με ημιτελή εκκλησία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, η οποία έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο!

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Ντιγιαλόγκ» γράφει ότι ο περιβάλλον χώρος της ημιτελούς εκκλησίας έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και παρά τα παράπονα των περιοίκων, δεν έχει δοθεί κάποια λύση στο πρόβλημα.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com η οικοδόμηση της εκκλησίας που εδώ και 48 χρόνια έχει σταματήσει, είχε ξεκινήσει πριν από την τουρκική εισβολή του 1974.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο χώρος της οικοδομής πλέον έχει καλυφθεί από κάθε πλευρά με σκουπίδια και ότι τα βράδια αποτελεί σημείο συγκέντρωσης ναρκομανών ή αλκοολικών και περιοχή πορνείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων