30/01/2019 30/01/2019 Την ιερά μνήμη των τριών μεγάλων ιεραρχών της Εκκλησίας και προστάτων της Ελληνικής παιδείας τίμησε ο απανταχού Ορθόδοξος Ελληνισμός την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019. Η σχολική Εφορία και οι εκπαιδευτικοί της πόλης του Παραλιμνίου, εκκλησιάστηκαν κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο τέλος της οποίας τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο των...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 21:01
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2019 - 20:16

Μνημόσυνο για τους εκπαιδευτικούς τελέστηκε στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους εκπαιδευτικούς τελέστηκε στο Παραλίμνι

Την ιερά μνήμη των τριών μεγάλων ιεραρχών της Εκκλησίας και προστάτων της Ελληνικής παιδείας τίμησε ο απανταχού Ορθόδοξος Ελληνισμός την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019. Η σχολική Εφορία και οι εκπαιδευτικοί της πόλης του Παραλιμνίου, εκκλησιάστηκαν κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο τέλος της οποίας τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο των Μνημόσυνο των Εκπαιδευτικών και Σχολικών Εφόρων Παραλιμνίου. Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων