11/08/2019 11/08/2019 Σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής, 11 Αυγούστου 2019, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, το δέκατο τρίτο μνημόσυνο των Παραλιμνιτών θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της 14ης Αυγούστου 2005. Προηγήθηκε το προηγούμενο βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, η τέλεση του τρισαγίου και συμβολικό άναμμα κεριών εις μνήμη των 121...
11 Αυγούστου, 2019 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2019 - 17:30

Μνημόσυνο στο Παραλίμνι για τα θύματα που χάθηκαν στο Γραμματικό

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στο Παραλίμνι για τα θύματα που χάθηκαν στο Γραμματικό

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής, 11 Αυγούστου 2019, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, το δέκατο τρίτο μνημόσυνο των Παραλιμνιτών θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της 14ης Αυγούστου 2005.

Προηγήθηκε το προηγούμενο βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, η τέλεση του τρισαγίου και συμβολικό άναμμα κεριών εις μνήμη των 121 θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα και βύθισαν στο πένθος τα οικεία τους πρόσωπα.

Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου προέστη ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, πλαισιούμενος από τον Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά και το ιερατείο του ναού.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρο αναπληρωτής κ. Βασίλης Πάλμας. Παρέστησαν Βουλευτές, ο πρώην Υπουργός Υγείας, Εκπρόσωπος του Στρατού και της Αστυνομίας.

Η Χριστίνα Τοφινή μίλησε εκ μέρους των οικογενειών των θυμάτων της Αεροπορικής τραγωδίας.

Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στους τάφους των θυμάτων στο κοιμητήριο Παραλιμνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων