29/09/2023 29/09/2023 Ο ρόλος και το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος Ασθενών Ήπατος και Φίλων Κύπρου «Προμηθέας» ως προς την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών και ενημέρωσης του κοινού για το αυξανόμενο πρόβλημα των ιογενών ηπατιτίδων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τους, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης της ηγεσίας του Συνδέσμου με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο....
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 15:49

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ενημερώθηκε για το έργο του Συνδέσμου «Προμηθέας»

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ενημερώθηκε για το έργο του Συνδέσμου «Προμηθέας»

Ο ρόλος και το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος Ασθενών Ήπατος και Φίλων Κύπρου «Προμηθέας» ως προς την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών και ενημέρωσης του κοινού για το αυξανόμενο πρόβλημα των ιογενών ηπατιτίδων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τους, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης της ηγεσίας του Συνδέσμου με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον «Προμηθέα» η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιαννούλλα Κουλλά, ενημέρωσε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου για την απουσία εξειδίκευσης στο σύστημα υγείας στον τομέα της ηπατολογίας αλλά και για τον γολγοθά που βιώνουν οι ασθενείς.

Τέλος, ζήτησε «τη στήριξη της Εκκλησίας για τη δημιουργία Ηπατολογικής Κλινικής στην Κύπρο, αλλά και την πρόσληψη εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού».

(Πηγή: ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων