14/03/2023 14/03/2023 Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Γεώργιος  θα παραβρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό. Ειδικότερα θα παραβρεθεί το απόγευμα της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως στις 19 Μαρτίου 2023  στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Γερίου, στην εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική εκκλησία με θέμα: «Πρόγραμμα Πρόληψης ViSC, για την Ανάπτυξη Κοινωνικών, Συναισθηματικών...
14 Μαρτίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 22:32

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε εκδήλωση για τη μείωση του εκφοβισμού στο σχολείο

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε εκδήλωση για τη μείωση του εκφοβισμού στο σχολείο

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Γεώργιος  θα παραβρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό.

Ειδικότερα θα παραβρεθεί το απόγευμα της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως στις 19 Μαρτίου 2023  στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Γερίου, στην εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική εκκλησία με θέμα: «Πρόγραμμα Πρόληψης ViSC, για την Ανάπτυξη Κοινωνικών, Συναισθηματικών και Διαπολιτισμικών Δεξιοτήτων για τη Μείωση του Εκφοβισμού στο Κατηχητικό Σχολείο»

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θα μιλήσει με θέμα: «Οι προτυπώσεις του Σταυρού στην Παλαιάν Διαθήκην».

Η εκδήλωση έχει διττό σκοπό, αφ’ενός την πνευματική οικοδομή, ενίσχυση και ενδυνάμωση όλων μας αφού άλλωστε πραγματοποιείται στο μέσο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και αφ’ετέρου την επιβράβευση των κατηχητόπουλων ως μία παιδαγωγική παρότρυνση από τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπο για τη συμμετοχή τους στην Πιλοτική Εφαρμογή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων