18/08/2022 19/08/2022 Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β’ θα τελέσει τα εγκαίνια του «Μουσείου Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού» (έναντι Ι.Ν. Παναγίας Χρυσελεούσας) στον Δήμο Στροβόλου την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:30, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και τον Δήμο Στροβόλου. Αναλυτικά, η πρόσκληση αναφέρει...
18 Αυγούστου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 2:49

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θα εγκαινιάσει το «Μουσείο Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού»

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θα εγκαινιάσει το «Μουσείο Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού»

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β’ θα τελέσει τα εγκαίνια του «Μουσείου Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού» (έναντι Ι.Ν. Παναγίας Χρυσελεούσας) στον Δήμο Στροβόλου την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:30, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και τον Δήμο Στροβόλου.

Αναλυτικά, η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου σας προσκαλούν στα εγκαίνια του «Μουσείου Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού» που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 (έναντι Ι.Ν. Παναγίας Χρυσελεούσας). Τα εγκαίνια θα τελέσει η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων