26/09/2022 26/09/2022 Τη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου επισκέφθηκε την Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας.  Τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Σχολής, Πρωτ. π. Κυπριανός Κουντούρης, ο οποίος ενημέρωσε το Σεβασμιώτατο για την ιστορική πορεία των εγκαστάσεων και την αναστήλωση και συντήρηση παλαιών ιστορικών κτηρίων της παλιάς Λευκωσίας, το πρόγραμμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 19:31

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου

Τη Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου επισκέφθηκε την Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας. 

Τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Σχολής, Πρωτ. π. Κυπριανός Κουντούρης, ο οποίος ενημέρωσε το Σεβασμιώτατο για την ιστορική πορεία των εγκαστάσεων και την αναστήλωση και συντήρηση παλαιών ιστορικών κτηρίων της παλιάς Λευκωσίας, το πρόγραμμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει η Σχολή της Εκκλησίας Κύπρου αλλά και τις διμερείς και άλλες ανταλλαγές ή συνεργασίες με άλλα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα.

Προτού επισκεφθεί το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Εκκλησίας Κύπρου, ο Άγιος Θυατείρων ξεναγήθηκε στο διαμέρισμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ ‘, από τον Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο, ο οποίος και και το συνόδευσε στη Θεολογική Σχολή.

Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης Εκκλησίας της Κύπρου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων