14/12/2022 14/12/2022 Ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος, υπεύθυνος για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Λεμεσού καταθέτει τη δική του μαρτυρία για το έργο και την προσφορά του Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου ο οποίος είναι ένας από τους υποψηφίους για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο. Καθημερινά προφέρονται 3.000 μερίδες σε φοιτητές, εμπερίστατους, μονογονεϊκές οικογένειες. Ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος μιλά για τις δυο...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 20:38

Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος μιλά για το ανθρωπιστικό έργο του Λεμεσού Αθανάσιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος μιλά για το  ανθρωπιστικό έργο του Λεμεσού Αθανάσιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος, υπεύθυνος για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Λεμεσού καταθέτει τη δική του μαρτυρία για το έργο και την προσφορά του Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου ο οποίος είναι ένας από τους υποψηφίους για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Καθημερινά προφέρονται 3.000 μερίδες σε φοιτητές, εμπερίστατους, μονογονεϊκές οικογένειες. Ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος μιλά για τις δυο καφετέριες της Μητροπόλεως όπου πηγαίνουν οι φοιτητές και έχουν δωρεάν ίντερνετ για το διάβασμά τους. Ακόμη υπάρχουν παιδαγωγοί που βοηθούν τα μικρότερα παιδιά με τα μαθήματά τους και τα απασχολούν μέχρι να σχολάσουν οι γονείς από τις δουλειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων