27/01/2022 27/01/2022 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκόπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, θα προστεί του Μνημοσύνου των Ιδρυτών, Ευεργετών, Σχολικών Εφόρων, Υπουργών Παιδείας, Εκπαιδευτικών και Σχολικών Υπαλλήλων των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων της Κύπρου στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα για τις λειτουργίες...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 20:55

Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στην Κύπρο

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στην Κύπρο

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκόπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, θα προστεί του Μνημοσύνου των Ιδρυτών, Ευεργετών, Σχολικών Εφόρων, Υπουργών Παιδείας, Εκπαιδευτικών και Σχολικών Υπαλλήλων των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων της Κύπρου στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα για τις λειτουργίες και τα κηρύγματα της Κυριακής 30 Ιανουαρίου:

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία. Την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου 2022, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαλινιωτίσσης στη Λευκωσία. Την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Σωτήρος Χριστού στην Αλάμπρα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Θεοτόκου στα Καμπιά. Την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου 2022, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Παλλουριώτισσα, όπου οι εκτοπισμένοι Κυθρεώτες θα εορτάσουν την Υπαπαντή του Κυρίου. Την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο Ιερό Ναό.

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Μετοχίου Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου π. Τριφύλλιος Ονησιφόρου, την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων