07/06/2022 08/06/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κύριος Γρηγόριος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας Παναγιωτίσσης στον Πρωταρά το πρωί της Κυριακής, 5 Ιουνίου 2022. Κατά τη θεία Λειτουργία τον πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς, ο Πρεσβύτερος π. Νικόλαος Παπαντωνίου και οι Διάκονοι π....
07 Ιουνίου, 2022 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 2:08

Ο Επίσκοπος Μεσαορίας λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Παναγιωτίσσης Πρωταρά

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μεσαορίας λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Παναγιωτίσσης Πρωταρά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κύριος Γρηγόριος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας Παναγιωτίσσης στον Πρωταρά το πρωί της Κυριακής, 5 Ιουνίου 2022.

Κατά τη θεία Λειτουργία τον πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς, ο Πρεσβύτερος π. Νικόλαος Παπαντωνίου και οι Διάκονοι π. Επιφάνιος Παπαντωνίου και π. Ιωάννης Παπαϊωάννου.

Στο κήρυγμα του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε με συντομία στο πνευματικό νόημα της εορτής των Αγίων Πατέρων και της εγγιζούσης μεγάλης εορτής της Πεντηκοστής.

Πριν την απόλυση τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο μνημόσυνο του μακαριστού Παπακωνσταντή Α. Παπακωνσταντίνου καθώς και λοιπών προσφιλων προσώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων