24/06/2019 24/06/2019 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος παρέστη το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην τελετή της Ενθρονίσεως του εβδόμου κατά σειρά Ποιμενάρχη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Κύπρου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου. Τον Πανιερώτατο συνόδευε ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλίμνιου αιδεσιμολογιώτατος...
24 Ιουνίου, 2019 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 9:44

Ο Μητρ. Κωνσταντίας στην ενθρόνιση του Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κωνσταντίας στην ενθρόνιση του Αρχιεπ. Αμερικής

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος παρέστη το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην τελετή της Ενθρονίσεως του εβδόμου κατά σειρά Ποιμενάρχη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Κύπρου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου.

Τον Πανιερώτατο συνόδευε ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλίμνιου αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ηρακλείδιος Ξιούρος.

Εκ μέρους του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, παρέστη επίσης ο συνομιλητής της Ελληνοκυπριακής πλευράς πρέσβης, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων