01/07/2021 01/07/2021 “Την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ., θα ψαλεί στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία παράκληση για την απελευθέρωση της νήσου μας από τον Τούρκο εισβολέα, την επιστροφή όλων των προσφύγων μας στις πατρογονικές τους εστίες και τη διακρίβωση της ζωής όλων των αγνοουμένων μας. Στη συνέχεια, θα τελεσθεί το επίσημο μνημόσυνο...
01 Ιουλίου, 2021 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2021 - 21:53

Ιερά Παράκληση για την απελεύθέρωση της Κύπρου από τον Τούρκο εισβολέα

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση για την απελεύθέρωση της Κύπρου από τον Τούρκο εισβολέα

“Την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ., θα ψαλεί στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία παράκληση για την απελευθέρωση της νήσου μας από τον Τούρκο εισβολέα, την επιστροφή όλων των προσφύγων μας στις πατρογονικές τους εστίες και τη διακρίβωση της ζωής όλων των αγνοουμένων μας. Στη συνέχεια, θα τελεσθεί το επίσημο μνημόσυνο για όσους έπεσαν κατά την τουρκική εισβολή” πληροφορεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου με επίσημη ανακοίνωσή της.

Τόσο της παράκλησης όσο και του μνημοσύνου θα προστεί η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και θα παραστούν η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Α.Ε. η Πρόεδρος της Βουλής κ. Αννίτα Δημητρίου, η Α.Ε. ο Πρέσβυς της Ελλάδος κ. Θεοχάρης Λαλάκος, οι άλλες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της νήσου, γονείς και συγγενείς πεσόντων και αγνοουμένων και άλλοι επίσημοι. Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Έντιμος Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Για σκοπούς παρουσίας, οι ελαβείς πιστοί μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του Καθεδρικού Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Δημοσθένους, τηλ.: 99618763, μέχρι τις 17 Ιουλίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων