17/08/2020 17/08/2020 Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής του Υπουργείου Υγείας, πραγματοποιήθηκε και φέτος η πανήγυρη της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Τρικουκκιωτίσσης κοντά στον Πρόδρομο. Την Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2020, ανήμερα της εορτής, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Των...
17 Αυγούστου, 2020 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 9:35

Παρουσία του Νίκου Αναστασιάδη η πανήγυρη στη Ι.Μ. Παναγίας Τρικουκκιωτίσσης

Διαδώστε:
Παρουσία του Νίκου Αναστασιάδη η πανήγυρη στη Ι.Μ. Παναγίας Τρικουκκιωτίσσης

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής του Υπουργείου Υγείας, πραγματοποιήθηκε και φέτος η πανήγυρη της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Τρικουκκιωτίσσης κοντά στον Πρόδρομο.

Την Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2020, ανήμερα της εορτής, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Των ιερών ακολουθιών προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, οποίος κήρυξε το θείο λόγο και μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, σύμφωνα με την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου, την οποία ανέγνωσε ο Πρωτ. Νικόλαος Χριστοδούλου, πραγματοποιήθηκε έρανος για τη συμπαράσταση του δοκιμαζομένου λαού του Λιβάνου

Μεταξύ του πλήθους των προσκυνητών παρέστησαν ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τη σύζυγό του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων