04/09/2021 05/09/2021 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Τιμίου Σταυρού Χρυσίδας Κυθρέας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθρέας και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κωμοπόλεως και των περιχώρων, προσκαλούν τους Κυθρεώτες και όλους τους πιστούς στον εορτασμό της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, 13-14 Σεπτεμβρίου 2021. Τη Δευτέρα,...
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 - 1:17

Πρόγραμμα εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Τιμίου Σταυρού Χρυσίδας Κυθρέας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθρέας και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κωμοπόλεως και των περιχώρων, προσκαλούν τους Κυθρεώτες και όλους τους πιστούς στον εορτασμό της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, 13-14 Σεπτεμβρίου 2021.

Τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο προϊσταμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντος του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Την Τρίτη, ανήμερα της εορτής, 14 Σεπτεμβρίου 2021, στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, το πρωί θα λειτουργήσει και κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

Για πληροφορίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Εφημέριο του Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο, Οἰκον. Ἀναστάσιο Τελεβάντο (τηλ.: 22314333) και τον κ. Τάκη Καραμανή, Εκκλησιαστικό Επίτροπο Τιμίου Σταυρού Χρυσίδας Κυθρέας: τηλ. 99343227.

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Τιμίου Σταυρού Χρυσίδος είναι οι:

Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μακρής,

Μαρία Πέτσα – Σαββίδου και

Αντώνιος Παπακυπριανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων