18/09/2019 18/09/2019 Ανακοίνωση σχετικά με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην κατεχόμενη Εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Διαβάστε αναλυτικά: Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Τράχωνα, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Τράχωνα, την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, θα πραγματοποιήσουν Προσκύνημα–Εκκλησιασμό στην κατεχόμενη Εκκλησία της Παναγίας...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 19:36

Προσκύνημα – Εκκλησιασμός στην κατεχόμενη Εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα

Διαδώστε:
Προσκύνημα – Εκκλησιασμός στην κατεχόμενη Εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα

Ανακοίνωση σχετικά με την τέλεση Θείας Λειτουργίας στην κατεχόμενη Εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Τράχωνα, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Τράχωνα, την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, θα πραγματοποιήσουν Προσκύνημα–Εκκλησιασμό στην κατεχόμενη Εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα (προάστιο της Λευκωσίας).

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Ώρα έναρξης της Ακολουθίας, 7.15 π.μ. Προσκαλούνται οι Τραχωνίτες και όλοι οι πιστοί να συμμετάσχουν στο Προσκύνημα–Εκκλησιασμό, όπου θα εορτάσουμε την Παναγία, τον Όσιο Σωτήριχο του Παλαικύθρου, τον Όσιο Επιφάνιο της Κυθρέας και τον Άγιο Σπυρίδωνα επίσκοπο Χύτρων.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν άρτους και κόλλυβα για τις εορτές και τα μνημόσυνα.

Έχει διευθετηθεί μετάβαση με λεωφορεία. Τόπος αναχώρησης: Παρεκκλήσιον Παναγίας Τραχωνίτισσας στο Στρόβολο. Ώρα αναχώρησης: 7.00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν:

Με τον Κοινοτάρχη, κ. Μιχαλάκη Χρίστου (Τηλ. 99722346).

Ή τον Εκκλησιαστικό Επίτροπο, κ. Κώστα Τουβανά (Τηλ.99 570187).

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων