22/12/2020 22/12/2020 Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο, προκειμένου μεταξύ άλλων να αποφασίσει πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες τις ημέρες των Χριστουγέννων. Χθες, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης , κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β, απέφυγε να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι οι όποιες...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 8:27

Σήμερα οι αποφάσεις για τις εκκλησίες στην Κύπρο

Διαδώστε:
Σήμερα οι αποφάσεις για τις εκκλησίες στην Κύπρο

Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο, προκειμένου μεταξύ άλλων να αποφασίσει πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Χθες, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης , κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β, απέφυγε να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι οι όποιες αποφάσεις αναφορικά με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο, μετά από ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου για τις θέσεις της επιστημονικής ομάδας
Ο Αρχιεπίσκοπος έθεσε στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας το θέμα της επαναλειτουργίας των ναών με την παρουσία πιστών ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αρμόδια πηγή ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε στον Αρχιεπίσκοπο πως δεν μπορεί να τοποθετηθεί επί του θέματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων