13/07/2021 13/07/2021 Το δικό τους λιθαράκι σε όλο αυτό το κύμα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων Λεμεσού και Λάρνακας, δείχνουν έμπρακτα πλέον οι κάτοικοι του νομού Ηλείας. Από την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας, την πόλη του Πύργου ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων. Ο Δήμος του Πύργου διοργάνωσε...
13 Ιουλίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 22:34

Στην Ηλεία κουμπαράδες για τους πυρόπληκτους της Κύπρου

Διαδώστε:
Στην Ηλεία κουμπαράδες για τους πυρόπληκτους της Κύπρου

Το δικό τους λιθαράκι σε όλο αυτό το κύμα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων Λεμεσού και Λάρνακας, δείχνουν έμπρακτα πλέον οι κάτοικοι του νομού Ηλείας. Από την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας, την πόλη του Πύργου ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων.

Ο Δήμος του Πύργου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τριήμερη εκδήλωση «Παιδικό survivor» και έδειξε για άλλη μια φορά του κοινωνικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, υπήρχε ειδικό κουτί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στο Κατάκολο αγκάλιασε την πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου και του Γραφείου Εθελοντισμού και οι περισσότεροι στήριξαν οικονομικά αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Όπως πληροφορούμαστε, αναμένονται και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις και δράσεις και θα τοποθετηθούν και εκεί κουμπαράδες στήριξης προς τους πυρόπληκτους κατοίκους.

Σε επικοινωνία που είχε ο «Φ» με τη συνάδελφο της εφημερίδας «Πρώτη», Άννα Αγγελίδου, αναφέρθηκε πως υπάρχει μια θετική ανταπόκριση σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια αλληλεγγύης και στήριξη προς τους Κύπριους. Σημείωσε πως έχουν ήδη ενημερωθεί και οι επτά δήμοι της Ηλείας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι βουλευτές του νομού, καθώς και η Ιερά Μητρόπολη της Ηλείας.

«Ευχόμαστε κανένας από τους πυρόπληκτους πολίτες να μη βρεθεί τον φετινό χειμώνα χωρίς στέγη αλλά και να μπορέσουν οι Κύπριοι αδερφοί μας να σταθούν ξανά δυνατοί στα πόδια τους. Εξάλλου, η αλληλεγγύη μεταξύ Ηλείων και Κυπρίων πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται», τόνισε καταληκτικά.

ΠΗΓΗ: philenews.com \ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων