28/07/2022 28/07/2022 Σε ιατρικό κέντρο του Ισραήλ βρίσκεται ο Προκαθήμενος της εν Κύπρω Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος. Σύμφωνα με το Cyprus Times, ο Αρχιεπίσκοπος μετέβη στο Ισραήλ προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Σε επικοινωνία που είχε η Cyprus Times με πρόσωπο από τον στενό κύκλο...
28 Ιουλίου, 2022 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 13:29

Στο Ισραήλ για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Διαδώστε:
Στο Ισραήλ για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Σε ιατρικό κέντρο του Ισραήλ βρίσκεται ο Προκαθήμενος της εν Κύπρω Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος.

Σύμφωνα με το Cyprus Times, ο Αρχιεπίσκοπος μετέβη στο Ισραήλ προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Σε επικοινωνία που είχε η Cyprus Times με πρόσωπο από τον στενό κύκλο του Μακαριωτάτου, αναφέρθηκε ότι η επίσκεψη στη γειτονική χώρα ήταν προγραμματισμένη, απορρίπτοντας οποιαδήποτε άλλα σενάρια.

Ο Αρχιεπίσκοπος ταξίδεψε χθες βράδυ με στενούς συνεργάτες του στο Ισραήλ και αναμένεται να επιστρέψει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Πηγή: cyprustimes.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων