26/05/2019 26/05/2019 Το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» διοργάνωσε εκδρομή-προσκύνημα στο Λευκόνοικο και τον Απόστολο Ανδρέα. Η Δήμαρχος Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, δήλωσε: «Είχαμε μαζί μας και φίλες από την Ελλάδα οι οποίες συγκινήθηκαν μαζί μας, και με τις ψαλμωδίες μας στον Αρχάγγελό μας αλλά και με την...
26 Μαΐου, 2019 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2019 - 22:07

Προσκύνημα στο Λευκόνοικο και τον Απόστολο Ανδρέα

Διαδώστε:
Προσκύνημα στο Λευκόνοικο και τον Απόστολο Ανδρέα

Το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» διοργάνωσε εκδρομή-προσκύνημα στο Λευκόνοικο και τον Απόστολο Ανδρέα.

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, δήλωσε:

«Είχαμε μαζί μας και φίλες από την Ελλάδα οι οποίες συγκινήθηκαν μαζί μας, και με τις ψαλμωδίες μας στον Αρχάγγελό μας αλλά και με την πίστη μας ότι ο Απόστολος Ανδρέας θα κάνει το θαύμα του. Γι’ αυτές ειδικά, παρουσίασα τα κυριότερα αξιοθέατα της κωμόπολής μας, αλλά μίλησα και για την ιστορία και την αξία της. Βίωσαν τα αισθήματα χαρμολύπης που νιώθουμε κάθε φορά που προσκυνάμε τη γενέθλια γη μας».

 

 

 

 

Την Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, ο Δήμος Λευκονοίκου μαζί με τον Δήμο Μόρφου τέλεσαν το μνημόσυνο του ευεργέτη των δύο κωμοπόλεων, Γεώργιου Καμιντζή από το Λευκόνοικο και της συζύγου του, Πηνελόπης. Ο Γεώργιος Καμιντζής με τις δωρεές του στα εκπαιδευτήρια Μόρφου και Λευκονοίκου χάρισε σε εκατοντάδες νέους το ευ ζην.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων