10/02/2020 10/02/2020 Τη σπουδαιότητα του ρόλου που έχουν για το καλό της κοινωνίας οι Αστυνομικοί, τόνισε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.  Ο Θεοφιλέστατος, κατόπιν πρόσκλησης, τέλεσε Αγιασμό για τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, παρουσία του Βοηθού Αρχηγού Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Δημητρίου και Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας κ. Γιαννάκη...
10 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2020 - 11:49

Στο ρόλο των Αστυνομικών στην κοινωνία αναφέρθηκε ο Επισκ. Μεσαορίας

Διαδώστε:
Στο ρόλο των Αστυνομικών στην κοινωνία αναφέρθηκε ο Επισκ. Μεσαορίας

Τη σπουδαιότητα του ρόλου που έχουν για το καλό της κοινωνίας οι Αστυνομικοί, τόνισε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος. 

Ο Θεοφιλέστατος, κατόπιν πρόσκλησης, τέλεσε Αγιασμό για τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, παρουσία του Βοηθού Αρχηγού Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Δημητρίου και Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους.

Ο Θεοφιλέστατος, απευθυνόμενος προς όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου που έχουν για το καλό της κοινωνίας και την ασφάλεια των πολιτών. Τους παρότρυνε να συνεχίσουν το έργο που επιτελούν με σεβασμό προς τον κάθε άνθρωπο και αγάπη για την πατρίδα τους. Επίσης, μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια ο Επίσκοπος Μεσαορίας προσέφερε, ως ευλογία, για την Αστυνομική Διεύθυνση ένα μεγάλο εικόνισμα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, προστάτιδος της Κυπριακής Αστυνομίας και στον κάθε παρευρισκόμενο το ημερολόγιο των κατεχόμενων ενοριών της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας (Διαμερίσματος Μεσαορίας).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων