07/10/2021 07/10/2021 Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούτα. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης θα υποδεχθεί τον Πολωνό ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια οι δύο άνδρες θα έχουν κατ΄ιδίαν συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στις 8 Οκτωβρίου, ο...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 8:53

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου αύριο ο Πρόεδρος της Πολωνίας

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου αύριο ο Πρόεδρος της Πολωνίας

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούτα. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης θα υποδεχθεί τον Πολωνό ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια οι δύο άνδρες θα έχουν κατ΄ιδίαν συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στις 8 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος Ντούτα θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου, στη Βουλή, με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, στην Αρχιεπισκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων