27/07/2022 27/07/2022 Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Τρίτη, 26 Ιουλίου, δέχθηκε σε ακρόαση την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος κ. Ζέττα Μακρή συνοδευόμενη από την διευθύντρια του εν λόγω Υφυπουργείου κ. Φεβρωνία Στριάγκα. Στη συζήτηση επί θεμάτων Παιδείας και πολιτισμού συμμετείχε ο πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Παιδείας Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος...
27 Ιουλίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2022 - 14:41

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου η Ζέττα Μακρή

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου η Ζέττα Μακρή

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Τρίτη, 26 Ιουλίου, δέχθηκε σε ακρόαση την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος κ. Ζέττα Μακρή συνοδευόμενη από την διευθύντρια του εν λόγω Υφυπουργείου κ. Φεβρωνία Στριάγκα.

Στη συζήτηση επί θεμάτων Παιδείας και πολιτισμού συμμετείχε ο πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Παιδείας Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιγραμματέας της Ι. Συνόδου Αρχιμ. Γεώργιος Χριστοδούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων