09/04/2024 09/04/2024 Μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στη Λευκωσία όπου είχαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.  Η συζήτηση του Μακαριωτάτου με τα μέλη της αντιπροσωπείας επικεντρώθηκε στο Κυπριακό όπου αντηλλάγησαν απόψεις επί του θέματος. Η επίσκεψη στην στην Κύπρο...
09 Απριλίου, 2024 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024 - 11:44

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στη Λευκωσία όπου είχαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο. 

Η συζήτηση του Μακαριωτάτου με τα μέλη της αντιπροσωπείας επικεντρώθηκε στο Κυπριακό όπου αντηλλάγησαν απόψεις επί του θέματος.

Η επίσκεψη στην στην Κύπρο πραγματοποιείται κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Προέδρου της Βουλής, Ανίττας Δημητρίου. Επικεφαλής της αντιπροσωπίας είναι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και  αποτελείται από τους κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, κ. Μαρία Συρεγγέλα, κ. Γεώργιο Παπανδρέου, κ. Ιωάννη Οικονόμου, κ. Γεώργιο Σταμάτη, κ. Άννα Ευθυμίου, κ. Αναστάσιο Χατζηβασιλείου, κ. Νίνα Κασιμάτη, κ. Δημήτριο Μάντζο και κ. Λιάνα Κανέλλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων